Середа, 2024-04-24, 22:14
Вітаю Вас Гість

Реєстрація
Вхід
Головна » 2011 » Червень » 30 » Весільні сукні. Цікаві факти.

21:11
Весільні сукні. Цікаві факти.
Весільні сукні 
 Весілля - це все! Це кінець старого життя і початок нового. Це приємне хвилювання і сильні переживання. Весілля - це сумніви і прийняті рішення. Це мрії і їх втілення в реальність. Це клопіт, яскраві емоції, підготовка сценарію урочистості, запрошення гостей і вибір весільного плаття. Мабуть, ось з цього місця варто поговорити докладніше.

Про традиції, історію і забобони.

Кажуть, вибираючи весільну сукню, дівчина вибирає долю. Гарантії щастя перевірялися на міцність часом і сотнями тисяч життів і передавалися з вуст у вуста. У результаті на початку 21 століття вважається, що вдала доля благоволить тим нареченим, у яких у весільному вбранні буде присутнє щось старе, нове і щось запозичене. Обов'язковою є також наявність у весільному костюмі блакитного кольору.

 Крім цього, весільна сукня має бути новою і одягатися на торжество вперше. Цієї умови намагаються дотримуватися впродовж вже більше п'яти століть, починаючи з 15 століття, яким, до речі, і датується перше зображення весільного костюма.

 Вважається, що плаття для нареченої має бути суцільнокроєним. Його довжина асоціюється з тривалістю сімейного життя, а білий колір символізує чистоту і невинність нареченої, хоча він далеко не завжди був головним кольором весільних костюмів. До двадцятого століття весільних суконь як окремого костюма взагалі не існувало. Раніше жінки вибирали більш практичні варіанти кольору, тому як вбрання для весілля одягали потім на свята та інші урочистості.


Про тканини.

  Які б традиції і забобони не існували в наш час, весільна сукня має бути, перш за все, красивою. Для цього потрібно визначитися з вибором матеріалу,весільна сукня враховуючи пору року майбутнього торжества і особисті переваги.
весільні сукні
  Якщо вам подобаються блискучі тканини, зверніть увагу на шовк, атлас і органзу. Шовк вважається ідеальним матеріалом для весільного плаття. Це красива, дуже сексуальна тканина, яка має безліч різновидів. Атлас буде виглядати розкішно і як єдиний матеріал весільного костюма й у поєднанні з іншими тканинами. Органза обов'язково додасть сукні ефектний вигляд. Вона прекрасно тримає форму, тому використовується при створенні рукавів, комірів, спідниць і воланів.

 Оксамит і мокрий шовк мають матову поверхню, яка дозволяє створити благородний і разом з тим чуттєвий стиль весільного костюма. Оксамит не вимагає особливої обробки і завжди виглядає вишукано і багато.

 Для теплої пори року підійдуть атлас і атласне плетіння, шовк, органза, тюль і шифон. Тюль і шифон, завдяки своїй прозорості використовують у кілька шарів для додання сукні пишності і одночасно відчуття легкості.

Оксамит, парча і тафта будуть дуже до речі пізньої осені та взимку. Тафта має стислу структуру, тому дозволяє відчувати себе більш вільною і не турбуватися за те, що костюм може пом'яти. Парча дуже багатий матеріал, з її допомогою у весільному костюмі можна відтворити східні мотиви.

Про фасони.

Правильно підібраний фасон у поєднанні з відповідною тканиною покликані ефектно підкреслити ваші достоїнства і зробити день весілля незабутнім не тільки для вас, але і для всіх запрошених на церемонію свята.

весільні сукні Все різноманіття весільних суконь створюється всього лише по п'яти моделям: «Прилеглий силует», «Русалка», «Ампір», «Принцеса» і «Бальна сукня». Моделі можуть називатися по-іншому, але в цілому з назви зрозуміло, що собою представляє та чи інша модель.



















«Прилеглий силует»

весільні сукніМодель сукні «Прилеглий силует» підійде дівчатам середнього або високого росту з дуже хорошою фігурою, тому що воно майже повністю повторює лінії тіла, злегка розширюючись донизу.

 

стиль «Русалка»

Плаття «Русалка» це щільно облягаючий зверху і розкльошений від колін як хвіст русалки весільний варіант наряду. Кльош можна трохи підняти або опустити, в залежності від фігури і відчуття комфорту при русі. Взагалі, такий фасон вимагає ідеальної лінії талії і стегон і, звичайно, впевненості в собі.











Стиль «Ампір»


весільні сукніФасон «Ампір» відрізняється відрізним верхом і завищеною лінією талії. Невисокі дівчата з повною весільна сукня фігурою або в положенні будуть виглядати в такій сукні просто чарівно. Перевага цієї моделі багато в чому базується на вдалому поєднанні тканин різної щільності і фактури. У будь-якому випадку, тканини повинні бути стильними та дорогими, оскільки цей фасон не передбачає додаткової прикраси спідниці або ліфа сукні.

«Принцеса»

Судячи по фасону «Принцеса» дівчата блакитної крові вважали за краще носити сукні трапецієподібної форми. Хоча зараз такі весільні сукні виглядають дуже стильно, елегантно і сучасно. Можна сказати, що облягаючий ліф і спідниця, яка розширюється донизу стали класикою. Ця модель ідеально підходить для невисоких або повненьких дівчат. Як правило, плаття «Принцеса» шиють суцільнокроєним.

«Бальна сукня»

Фасон «Бальна сукня» довгий час залишався самим затребуваним. Вузький корсет і пишна спідниця виглядають дуже святково і підходять дівчатам середнього або високого зросту. Занижена талія може візуально збільшити торс, красиво прикрашений корсет акцентує увагу на верхній частині фігури, а легка багатошарова спідниця приверне погляди до нижньої частини.

Колір весільного наряду, зараз це не тільки білий, але і колір слонової кістки, різні відтінки рожевого та блакитного, а також кремовий підкреслить вашу індивідуальність. А всілякі весільні аксесуари зроблять ваш образ завершеним, неповторним і просто бездоганним.


За матеріалами Весільного порталу
Категорія: Поради на весілля | Переглядів: 3117 | Додав: inesa | Теги: весільні плаття, весільні сукні | Рейтинг: 2.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Розділи сайту
Категорії розділу
Все про фотографію [1]
Поради на весілля [15]
0
Нравится
Архів записів
Форма входу
Пошук
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 131
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Календар
«  Червень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Друзі сайту
Камінь-Каширський відеооператор Роман Клімук