Четвер, 2024-05-02, 06:19
Вітаю Вас Гість

Реєстрація
Вхід
Головна » 2011 » Лютий » 15 » ТОП-7 «УВАЖНИХ» ПОДАРУНКІВ

00:08
ТОП-7 «УВАЖНИХ» ПОДАРУНКІВ

Ще з садочку нас вчать, що найкращий подарунок – зроблений своїми руками. Втім, ця наука лишається у дитинстві, бо якось не прийнято серед дорослих дарувати один одному пластилінові фігурки та аплікації. Гроші, прикраси, порцеляна і все тому подібне – оце поважно. Мінімум часу та фантазії – таке серед дорослих прийнято. А можливо настанову виховательки просто не треба сприймати буквально? Можливо цінний подарунок – це той, який зроблений (хай не своїми, а чужими руками) ексклюзивно для одержувача? Пропонуємо топову сімку презентів, що справді демонструють вашу любов та увагу.

Веселий сюрприз.
Так агенції з організації свят іменують послугу з розіграшу. Повітряні кульки, що вилітають з великої коробки; танець „ДАІ-шників”, які зупинили авто іменинниці; хор збройних сил під вікнами роботи... Така витівка-презент неодмінно сподобається людям з почуттям гумору та пристрастю до пригод.

Привітальний фільм.
Для цього подарунку вам знадобляться фото того, кому фільм даруватимете. Ще краще – відеоматеріали. У спеціалізованій студії без проблем змонтують кіношедевр з вашою близькою людиною у головній ролі.

Пісня про...
Не про зайців, а про одержувача подарунку, звісно. Для цього презенту потрібно: талант і гроші. За відсутності першого – вистачить останнього. Професійні поети, композитори та співаки допоможуть вам у цьому переконатися.

Книга-біографія.
Таке чтиво неодмінно красуватиметься на найвиднішому місці книжкової полиці одержувача. Для створення бестселера в нагоді стануть фото, старі листи та досконале знання біографії героя. А також час, адже верстка та друк книги – справа кропітка.

Портретні варіації.
До цієї групи входять усі можливі способи друку фотографії винуватця свята. А саме: на футболці, чашці, білборді, у вигляді пазлів або колажу на основі відомої картини. Хоча живопис можна і справжній у художника замовити.

Пам’ять у зліпку.
Відбиток ніжки первістка, 3d-зліпок рук молодят, – час можна впіймати скульптурою. А от як для створення форми „впіймати” живий оригінал, щоб не зіпсувати сюрприз? Тут або до хитрощів вдаватися, або до наступного варіанту „уважного” подарунку, що замикає нашу топ-сімку.

Подарунковий сертифікат.
Це як банківський чек, тільки з конкретною ідеєю, як ним скористатися. Все таки більш ексклюзивно, ніж гроші в конверті. Сертифікат може бути на послугу (зліпок, кінна прогулянка, фотосесія, екскурсія, картинг... ) або ж на покупку в тому чи іншому магазині.

Автор: Валерія Климчук.
Джерело: весільний журнал «До і після весілля».


P.S.
Камінь-Каширський фотограф - Інна Періг також поділяє думку автора.
Категорія: Поради на весілля | Переглядів: 807 | Додав: inesa | Теги: подарунок на весілля, найкращий подарунок | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Розділи сайту
Категорії розділу
Все про фотографію [1]
Поради на весілля [15]
0
Нравится
Архів записів
Форма входу
Пошук
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 131
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Календар
«  Лютий 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28
Друзі сайту
Камінь-Каширський відеооператор Роман Клімук