Субота, 2024-04-20, 04:38
Вітаю Вас Гість

Реєстрація
Вхід
Головна » 2011 » Лютий » 3 » Складні і пишні зачіски уже не в моді…

21:51
Складні і пишні зачіски уже не в моді…

   Про це в один голос заявляють майстри-перукарі весільної зачіски. А бути королевою, яка поєднує у своєму образі стиль і моду, грацію і чарівність, а головне – аристократизм та індивідуальність у день весілля – мрія кожної дівчини. Хочеться, щоб на святі народження сім’ї погляд нареченої був сповнений закоханості й випромінював радість, сукня додавала шарму й чарівності, а зачіска підкреслювала індивідуальність.
   Отож, поговоримо про вашу весільну зачіску. Аби правильно обрати й підібрати для вашого образу перукарський шедевр, бажано попередньо прийти на пробну зачіску до майстра та обговорити ваш варіант. Уявіть, що ви вже сидите у кріслі перукаря і він чаклує біля вас. Тому дамо декілька порад-настанов для тих, хто ще не обрав для себе неповторної зачіски.

Природність насамперед…

   Західні мотиви весільної зачіски не просто впевнено йдуть до нас, а галопом мчать, адже природність і простота беруть гору. Це стосується не лише зачіски, а й фати і взагалі її наявності. Якщо ще недавно вважали, що на голові нареченої має бути найнезвичайніша конфігурація з волосся, рясно припорошена лаком, то сьогодні все настільки спростилося, що лаку і сотні шпильок для волосся практично не застосовують. Це – мінімально завиті пасма, які легкими локонами спадають на плечі, або ж максимально випрямлене, закладене у нехитромудру ракушку чи просто зібране у пучечок волося. 
Багата розкіш сьогодні панує у всій індустрії моди. І зачіска як частина модного образу не є винятком. Сьогодні на кожну довжину і густину волосся актуальною є зачіска максимально проста, однак зі своєю родзинкою –цікавим аксесуаром чи неординарною фатою, яку також перетворюють у невід’ємний атрибут свята, надають їй нового життя, нових і неординарних форм.

Святкова коса

   Довге волосся дає змогу досхочу пофантазувати перукареві і нареченій. Це може бути, як звичайно, легко завите волосся, що спадатиме ніжними пасмами на плечі, а може бути й начебто недбало заплетена коса чи колосок. Однак у виборі зачіски потрібно не забувати про індивідуальні особливості фігури і вигляд сукні нареченої. Якщо дівчина має доволі пишні форми і пишну сукню, не варто зловживати ще й розкішною зачіскою, оскільки пишноти та об’ємів буде занадто. А от колосок чи коса, заплетена у цікаві конфігурації, тут, як ніколи, вдало гармоніюватиме із загальним виглядом. Те саме стосується і ракушки чи просто підібраного волосся. Завдяки такій зачісці можна «витягнути» силует, надавши йому стрункості.
Струнким і високим дівчатам можна обирати будь-які варіанти зачісок, головне, чого варто дотримуватися, – це індивідуальності. А також зважати на особливості овалу обличчя, фігури, сукні і, звісно, нареченого, аби зачіска не виявилася вищою за зріст коханого.

Модно-не модно і те, що пасує…

   Неактуальним є високо начесане волосся. Голова має гармоніювати з тілом. Мінімальний об’єм, гладенько підібране волосся – такою є вимога часу. Гладкі зачіски сьогодні домінують із додаванням цікавих елементів. Досить модними є зачіски у ретростилі, з так званими хвильками, що легко спадають одна на одну або ж начебто застигли у повітрі. Загалом для весільної зачіски використовують багато різноманітних доповнень – від стразів до традиційних вже для таких моментів життя квітів. Асортимент останніх збільшився: від традиційних трояндочок до орхідей, кал, фрезій, маків та волошок.
Щодо короткого волосся, то сьогодні не існує перешкод у створенні образу ні для якої довжини чи густини. Усе, чого бракує, можна додати з допомогою нарощених пасем чи невеликого шиньйона.

Віночки чи діадеми?

   Усі майстри весільної зачіски, з якими нам довелося спілкуватися, погодились, що сьогодні весільні віночки уже відійшли у минуле. Натомість актуальними залишаються діадеми, капелюшки та інші аксесуари. Наприклад, діадемою може бути оздоблена камінчиками квітка, метелик чи будь-яка інша прикраса. І коли ви все ж хочете закцентувати увагу на цьому аксесуарі, вам пасуватиме найкраще гладка зачіска. Усе має бути в міру, і це чи не головне правило у підготовці до свята.
Оригінальності можна досягти і завдяки асиметрії фати. Саме з неї можна «виліпити» потрібну вам фігуру і конфігурацію. Як поділилася з нами досвідом стиліст-перукар, дизайнер весільної зачіски Олександра Корнай (салон краси «Сьоме небо»), можна створити за допомогою невеликого шматка фатину і лаку просто дивовижні фігури, а відповідно й образ. Це можуть бути композиції з фатину – залаковані заломи, що формують асиметрію, а можна відтворити спадний ефект.

Оригінальність помножена на красу

   Секрети свого мистецтва весільної зачіски нам розкрила і пані Олександра. Вона також зауважує у сьогоденній модній тенденції потяг до простоти та оригінальності. Стиліст-перукар зазначає, що в ідеалі, коли вона працює із квітами, то намагається залучити і флориста, який краще знає, яка квітка який матиме вигляд і в якому поєднанні її краще застосовувати.
Оригінальну зачіску можна зробити у вигляді квітки, решітки чи гладкого полотна, всипаного дорогоцінним камінням і вашого ж таки волосся. Майстриня часто виконує плетіння «корона» та «ажурна коса», а також створює композицію з допомогою камінчиків та перлинок. Наприклад, гладко зачесані скроні, а посередині викладена композиція, яку прикрашають камінці-самоцвіти. Одним із її улюблених способів створення природної та водночас оригінальної зачіски є вплітання тресів (натурального волосся на стрічці), що дає змогу додати волосся туди, де його бракує, чи просто зробити зачіску неповторною.

Автор: Тетяна БУРДЕГА
Джерело: весільний журнал "Наше ВЕСІЛЛЯ"


P.S.

Камінь-Каширський фотограф - Інна Періг також поділяє думку автора.

Категорія: Поради на весілля | Переглядів: 2653 | Додав: inesa | Теги: весільна зачіска | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Розділи сайту
Категорії розділу
Все про фотографію [1]
Поради на весілля [15]
0
Нравится
Архів записів
Форма входу
Пошук
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 131
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Календар
«  Лютий 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28
Друзі сайту
Камінь-Каширський відеооператор Роман Клімук