Четвер, 2024-05-02, 15:28
Вітаю Вас Гість

Реєстрація
Вхід
Головна » 2011 » Лютий » 15 » Про що жалкують наречені. 5 основних причин.

23:45
Про що жалкують наречені. 5 основних причин.


Кожний з нас коли-небудь відчував розчарування. Ми зустрічаємося з цим неприємним відчуттям досить часто і в зовсім різних сферах життя. Особливо гірким буває розчарування, коли ми про щось мріємо, уявляємо собі якусь подію, а насправді все виявляється зовсім не таким чудовим, як нам здавалося. Ще ми можемо відчувати жалощі, коли хто-небудь нам описує, наприклад, фільм. Ми щохвилини чуємо про те, який він цікавий і захоплюючий, в мозку постійно крутяться слова з рекламних захоплюючих анонсів, ми просто не можемо дочекатися, коли ж нарешті ми зможемо побачити це диво на власні очі… І коли приходить ця довгоочікувана мить, виявляється, що відгуки про цей фільм дуже перебільшені. Ми ж очікували чогось фантастичного і неймовірного!




Особливо гостро можна розчаруватися у весіллі. Це подія, про яку ми дуже довго мріяли, чекали її, ретельно готувалися і уявляли собі ідеальне свято. А потім виявилося, що все відбувається трохи не так, як нам здавалося.

Мабуть, кожний з нас боїться розчарувань у власному весіллі. Якщо ваше весілля лише намічається, то вам дуже пощастило. Ми зібрали перелік таких речей, про які найчастіше шкодують наречені після весілля. Зверніть увагу на ці моменти, щоб уникнути чужих помилок.

Розчарування №1 − Весільний відеооператор.

Цей фактор стоїть на першому місці. Більшість опитаних молодят наймали для весілля лише фотографа. Однак, повертаючись назад і намагаючись згадати все до найменших деталей, вони мали лише фотографії. Хоча професійні фотографи роблять безліч гарних знімків, проте фотознімки не можуть передати рух, голоси і весь спектр емоцій. Відеооператор же може захопити всю церемонію від початку і до кінця, він знімає всі весільні виступи, перший танець, дрібні деталі весілля. На відео ви зможете почути рідні голоси ваших близьких і простежити усі найважливіші моменти торжества. Коли наречені дивилися відео з весіль своїх друзів, вони відчували значний жаль. Тільки після весілля вони зрозуміли, що відеооператор був просто необхідний.

Розчарування №2 - Обмеження кількості гостей.
Хоча кожний запрошений на весілля гість коштує грошей, багато наречених і навіть женихів відзначили, що вони дуже пошкодували, що не запросили деяких гостей. Вони пошкодували, що не внесли до свого списку запрошених деяких дуже гарних людей, котрі б прикрасили й наповнили оптимізмом їхнє весілля. Зрештою, невелика кількість зекономлених грошей не варта вашого розчарування. Подумайте кілька разів, перед тим, як скорочувати список ваших гостей.

Розчарування №3 - Виступи.

Іншим розповсюдженим розчаруванням стали виступи гостей і підбір ораторів. Багато наречених пошкодували, що вони не надали слова своїм батькам. А деякі дуже жалкують, що виступати запросили лише одного із свідків. Виступи - це дуже важлива частина весілля. Дуже приємно почути щирі привітання й побажання найрідніших і близьких людей. А в такий важливий момент, як весілля, дуже хочеться почути теплі слова.

Розчарування №4 - Весільні аксесуари.

Багато наречених не приділяють достатньо часу, щоб ретельно вибрати всі аксесуари для весілля. Часто наречені шкодують про те, що не вибрали час, щоб підібрати гарне весільне взуття, яке б доповнило весільне вбрання, і у підсумку туфельки виявляються незручними, невідповідного кольору і фасону. Крім того, відчуття жалю виникає стосовно того, що наречені не почали вибирати всі аксесуари заздалегідь. Найчастіше вони чекали до останньої хвилини, а потім, поспішаючи, хапали перші ж, що трапилися під руку, сережки або кольє, які зовсім не підходили до сукні і образу. Тому починайте створювати свій образ і підбирати необхідні аксесуари завчасно.

Розчарування №5 - Недостатнє спілкування з гостями.

І ще одна річ, про яку наречені часто шкодують, - це невелика кількість часу, який вони провели зі своїми гостями. Часто наречені й женихи настільки захоплені собою і своїм весіллям, що вони цілковито забувають про присутніх гостей і практично не звертають на них уваги. А потім шкодують про це. Намагайтеся уникнути цього, адже усі ці люди прийшли саме до вас, щоб розділити цю радість з вами, а не тільки одне з одним. Приділяйте гостям достатньо часу й уваги.

Ми сподіваємося, що наші поради допоможуть вам спланувати чудове весілля. І потім, через багато років, ви будете згадувати своє свято кохання лише з радістю й замилуванням. І не з'явиться у ваших думках навіть тіні розчарування або невдоволення. Лише нескінченне й всеохоплююче щастя!

По матеріалам: http://www.obruchka.ua

P.S.
Камінь-Каширський фотограф - Інна Періг також поділяє думку автора.
Категорія: Поради на весілля | Переглядів: 918 | Додав: inesa | Теги: цікаві факти, про що жалкують наречені, поради | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 DrullyArguego  
0
Hello

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Розділи сайту
Категорії розділу
Все про фотографію [1]
Поради на весілля [15]
0
Нравится
Архів записів
Форма входу
Пошук
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 131
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Календар
«  Лютий 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28
Друзі сайту
Камінь-Каширський відеооператор Роман Клімук