Четвер, 2024-05-02, 03:43
Вітаю Вас Гість

Реєстрація
Вхід
Головна » 2011 » Лютий » 3 » Поради молодятам

20:23
Поради молодятам

Дорогі молодята.

    Весілля це, звичайно радісна і хвилююча подія у Вашому житті, але також це перше Ваше спільне випробування. Але протягом цього дня Вас буде супроводжувати професійний фотограф (разом з відеооператором), які зможуть Вам багато допомогти та підказати. Буде краще, якщо Ви наперед обговорите приблизний сценарій Вашого весілля, а також стиль Вашого майбутнього весільного альбому.
  Від фотографа, звичайно вимагається віддати молодятам високоякісні роботи, які зможуть пронести весільну атмосферу через багато років. Оскільки на більшості фотографій будуть, все таки Ваші зображення, тому від Вас очікується дружня співпраця з фотографом.

  Пам`ятайте, Вас знімають – частіше посміхайтесь. Деякі фотографи радять не відволікатись…, і робити все плавно… Але моя порада - будьте собою . Тоді на фото Ви будете бачити не сухі формальні, майже офіційні лиця, а Ваші почуття, погляди, та емоції. Тому, якщо Вашу увагу що небуть привернуло, це може бути красива люстра, дзеркало чи щось інше, то скоса не дивіться на нього, а покажіть своє відношення, яке воно, і Ваш жест чи погляд не пропустить справжній фотограф.
  Стосовно плавності, то її присутність сильно відчувається навіть на фотографіях. Коли хтось навмисно робить щось повільніше ніж звичайно, то це сковує і його самого, і фотографа, який наперед прораховуючи кожну наступну мить. Крім того, у людини, яка сповільнює свій природній рух напружуються інші м`язи на шиї і обличчі, тому камера фіксує застилі, не живі об`єкти.
 
Проте спішити справді не варто.
  Смакуйте кожну хвилину цього незабутнього дня. Коли надіваєте обручки, зупиніться на мить . 
Наречена, підійми свої очі і ніжно подивись на молодого, у нього ще довго мурашки будуть бігати від такого….Молодий, коли надіне обручку, не відпускай своєї молодої, а поцілуй її ніжно в руку. Цей жест оцінить не тільки фотограф.
  Також, надіваючи обручки, постарайтесь робити це так, щоб їх бачили не тільки Ви, але і фотограф.
Під час підписання документів, також варто пам`ятати декілька порад. Як правило фотограф будує ці кадри так, щоб на них були присутні обоє молодят. Гарно сприймаються фото, на яких один ставить підпис, а інший дивиться не по сторонах, не у камеру, а на те, що робить його подружній партнер.
Так само хвилює момент отримання свідоцтва про шлюб. Не ховайте його відразу, а покажіть гостям, подивіться на нього. У Ваших очах будуть іскорки радості, які не пропустить Ваш фотограф.



Категорія: Поради на весілля | Переглядів: 843 | Додав: inesa | Теги: поради молодятам, фотограф | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Розділи сайту
Категорії розділу
Все про фотографію [1]
Поради на весілля [15]
0
Нравится
Архів записів
Форма входу
Пошук
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 131
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Календар
«  Лютий 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28
Друзі сайту
Камінь-Каширський відеооператор Роман Клімук