Четвер, 2024-05-02, 08:16
Вітаю Вас Гість

Реєстрація
Вхід
Головна » 2011 » Лютий » 15 » Казкова карета для попелюшки чи модна автівка?

23:27
Казкова карета для попелюшки чи модна автівка?


Мрії збуваються або забуваються. Неочікуване щастя приходить. А ти далі продовжуєш думати про небачене, але бажане. Та чи щастя завершується на коханні, а можливо є ще продовження. Тільки визирни за вікно, подумай про гарне і створи власну історію з дійовими особами та декораціями.


Історія про попелюшку та принца у весільній кареті

Вона виходить, вже куплена і щаслива, зазирає, а де той єдиний – супутник її життя. Він сидить у кареті, прикрашеною рожевими та кремовими трояндами, бантиками з фатіну. Вони дефілюють до церкви, немов справжнісінькі міщани. Їдуть повільно, виважено, усміхнені, бо знають, що невдовзі стануть подружжям. Їх життя буде, немов у казці, без негараздів, без сварок, а тільки любов і взаємоповага.
Ви починаєте свій перший спільний день з легенди, яка завжди закінчується happy end.

Трамвай ЗАКОХАНИХ

Він закриває тобі очі і веде кудись. Наречена навіть уявити не може, що трапиться, вона така схвильована та гарна. Наречений забирає руки і ти бачиш – трамвай, прикрашений в червоних серцях і на ньому великий надпис: «Я кохаю тебе, моя мила, єдина, дивовижна!!!» Ви їдете закохано, романтично до власного щастя.
Будуєте життя з кохання, романтики і справжніх почуттів.

Романтичний забіг

На вашому весіллі ви виробляєте шалені речі. Наречена та наречений скачуть до вінця на білих конях. Ви їх абсолютно нічим не прикрасили та й навіщо – вони чудові. Ви вбрані як справжнісінькі молодий та молода. Ой що ж то буде з тим весільним вбранням? Ну а хто б про це думав.
Будуєте життя досягаючи те, чого хочете.

Зимові варіації

Білою сніжною зимою коханий за вами приїздить на санчатах. Вони прикрашені білими сніжинками та стрічками. Він такий гарний, вбраний у дубльонку. А ти – у білому платтячку з манто. Ви поспішаєте на зустріч коханню і спільному життю.
Починаєте життя на свіжу голову.

Гаряча МЕКСИКА

Наречена у червоній сукні та яскравою трояндою у волоссі прямує до свого гарячого коханого, вбраного у червону сорочку та чорний елегантний костюм. Він її саджає у червону модняцьку автівку, прикрашену бордовими трояндами та золотавими стрічками. На бампері виблискують червоні серця, а на капоті написано золотими фарбами: «I love you». Вона почувається, немов іспанка, мексиканка, така пристрасна і жадана.
Розпочинаєте життя яскраво, з пригодами, з радісним відчуттям.

Стримана РОЗКІШ

Він довго не може припаркуватися, адже обрав білий лімузин. Машина оздоблена кремовими дрібними трояндами, білим фатіном. На бампері величезний букет білих троянд, вони сплелися у серце – твоє. На капоті висить величезний бантик з фатіну. Заради тебе коханий готовий на все. Це ж ти – єдина і найкраща. Наречена виходить у білому платті, що, немов проміння сонця, разить очі. Твоє плаття з довжелезним шлейфом, виблискуєш діамантами. Ти розкішна і дорога.
Ви починаєте життя з багатства та розкоші.

Українська натура

Він приїздить на недорогій машині. Її вбирають в яскраві стрічки, кульки, бантики. Бампер оздоблюють золотими обручками, які потонули в яскравих штучних червоних трояндах чи ліліях. Капот прикрашають максимальною кількістю якомога яскравіших кульок. Вбраний наречений у модному чорному костюмі, а кохана – у білій бальній сукні.
Ваш перший день розпочинається практично, недорого та комфортно для вас обох.

Тільки ти і я

Він живе у сусідньому будинку, тому приходить пішки у звичному костюмі. Ти вбрана у білому костюмі, у розкішному волоссі виблискує біла квітка - троянда. Ви йдете пішки до шлюбу цілою родиною. Прогулянка разом надає наснаги, розслаблює. Ви почуваєтесь найщасливішими, хоча про ваші думки не здогадується ніхто.
Стартуєте, вміючи цінувати гроші і розпоряджатися ощадливо своїм життям.

Автор: Ірина НОВОСТАВСЬКА

P.S.

Камінь-Каширський фотограф - Інна Періг також поділяє думку автора.


Категорія: Поради на весілля | Переглядів: 965 | Додав: inesa | Теги: авто на весілля, карета для попелюшки | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Розділи сайту
Категорії розділу
Все про фотографію [1]
Поради на весілля [15]
0
Нравится
Архів записів
Форма входу
Пошук
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 131
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Календар
«  Лютий 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28
Друзі сайту
Камінь-Каширський відеооператор Роман Клімук