Четвер, 2024-05-02, 04:42
Вітаю Вас Гість

Реєстрація
Вхід
Головна » 2011 » Лютий » 3 » Букетик на лацкані піджака

21:25
Букетик на лацкані піджака

  Чи знаєте ви, що фактично будь-який чоловік може стати СПРАВЖНІМ чоловіком? Просто часом нашим шановним мужчинам доводиться дуже довго думати, аби здогадатися про цей нехитрий рецепт. Причому зазвичай еврика настає лише після методичних моралей мами і коханої дівчини на тему істинної мужності. Якщо ви втомилися від того, що любі жінки й досі намагаються одягнути вас у короткі штанці, а як із цим боротися – ви й гадки не маєте, то дозвольте дещо вам підказати. Для того, аби рідні мимоволі раз і назавжди визнали вас справжнім чоловіком, потрібна дрібничка: щоби кохана перечепила вам бутоньєрку з лівого лацкана піджака на правий…

Бережіть нерви молодої

   Гарна традиція, чи не так? З цього моменту ні в кого не виникатиме жодних сумнівів у тому, що перед ними – дійсно чоловік отої чудової дівчини. Це своєрідний процес перетворення гусені на метелика (звісно, в хорошому розумінні): прощання зі сумнівним статусом холостяка і перехід у нову, поважну роль глави сім’ї. З огляду на таку величезну стратегічну значимість бутоньєрки, потрібно подбати про її вибір. Особливо, зважаючи на те, що в один момент до неї будуть прикуті погляди фото- та відеокамер, батьків, братів, сватів, друзів та решти гостей.
Особливих вимог до вигляду бутоньєрки молодого не існує, проте, якщо дотримуватися традицій, вона повинна бути з тих же рослин, що й букет нареченої. В давнину вважалося, що дівчина дарує майбутньому чоловікові квітку зі свого букету на знак вічного кохання. В деяких європейських країнах цей звичай зберігся і донині. За традицією, наречений висмикує бутон із композиції десь за п’ять хвилин до початку церемонії вінчання і прикріплює квітку до свого піджака. Втім, любі чоловіки, не радимо вам наслідувати цей приклад, адже ви ризикуєте не лише зіпсувати флористичний шедевр і, відповідно, купу нервів своєї нареченої, а й спаскудити собі зовнішній вигляд. Це по-перше. По-друге, український варіант маніпуляцій із бутоньєркою не передбачає подібного варварства. Згідно до нашого звичаю, майбутня дружина чіпляє квітку нареченому на лівий лацкан піджака одразу ж після викупу, а коли молодята виходять із церкви бутоньєрка «перекочовує» на праву сторону костюму новоспеченого чоловіка, затверджуючи факт його одруження. А тому й подбати про «букетик» має наречена.

Не спокушайтеся на сурогат

   Звісно, можна скористатися готовою штучною прикрасою. Однак прикраса – це звучить надто голосно для тих пародій на бутоньєрки, які вам запропонують на базарі. Поза сумнівом, «живуть» вони значно довше і коштують дешевше, але їхній зовнішній вигляд відчутно гірший за ніжні композиції із натуральних рослин. Синтетичні квіти – це як штучні стосунки – начебто, на перший погляд, і гарні, однак все одно несправжні! А ви ж, сподіваюсь, не сумніваєтеся у своїх почуттях? Ось тому й не варто спокушатися на незначну економію коштів, а заквітчатися живими бутонами. Штучні композиції можна залишити для дружбів і дружок, а також гостей, хоча якщо ви придбаєте невеличкі натуральні бутоньєрки і для них, – це стане дуже гарною окрасою свята.
У будь-якому випадку, дорогі наші дівчатка, «букетик» нареченого повинен відрізнятися від інших. Професійні флористи можуть скласти його з найекзотичніших квітів: антуріумів, орхідей чи фрезій. Також ви можете наділити бутоньєрку особливим символічним змістом, замовивши композицію з квітів, які вам дарували на першому побачені. Між іншим, серед її компонентів не обов’язково мають бути виключно квіти. Сьогодні знавці флористичного мистецтва вміло використовують у квітковому ансамблі також різноманітні гілочки, ягідки, стрічки, фатин, намистинки та інші декоративні матеріали. При їхньому підборі треба враховувати стиль композиції, що залежить від кольорів вбрання нареченого, квітів у букеті молодої, пори року та особистих уподобань пари.

Прислухайтеся до квітів



   Обираючи «букетик» для нареченого, пам’ятайте, що квіти також мають свою мову та несуть у собі певне значення. Наприклад, хризантема символізує життєрадісність та чесність майбутнього чоловіка, орхідея говорить, що наречена надзвичайно прекрасна, гортензія увінчує мужність та відданість, плющ – вірність, ромашка несе з собою спокій і доброту, а духмяна шавлія – мудрість.
Щодо кольорів гарно виглядає, коли краватка нареченого буде однакового віддтінку з бутоньєркою. Так, наприклад, фіолетову краватку чудово доповнить гілочка лаванди. До речі, ніжно-фіолетова барва цієї рослини символізує кохання з першого погляду. Втім, якщо ви хочете не лише створити гарний образ, а й встигнути за модними тенденціями, виберіть бутоньєрку з елементами жовтого. Адже цей колір – один із найпопулярніших нинішнього сезону. Відтак, стильно виглядатиме бутоньєрка з ромашок, жовтих тюльпанів, хризантем. Жовта троянда – теж непоганий варіант, але він не для забобонних людей, оскільки дехто вважає, що королева квітів цього кольору – символ розлуки та зради. Взагалі-то, у жовтого є ще й цілком протилежне значення – це барва сонця, радості та щастя. А в поєднанні з іншими квітами жовті рослини взагалі роблять композицію дуже райдужною і теплою, тому сміливо можете вибирати їх для бутоньерки. Крім того, зверніть увагу на рожевий – наприклад, троянди цього кольору уособлюють ніжність, юність та скромність, а ще благородство, довіру – словом, цілий букет позитивних почуттів. Білі квіти – символ шарму, чистоти, таємниці й мовчання, а кремовий відтінок білого, зокрема, вважається виключно весільним кольором щасливого кохання.

   Ще одним важливим критерієм вибору бутоньєрки є її довговічність. Добре, якщо стеблинки рослин будуть вміщені у спеціальну маленьку вазочку-капсулу, яка підтримуватиме їхню свіжість протягом усього дня. Зазвичай, така капсула обгортається декоративною стрічкою, яка робить її непомітною. Для того, аби квіти у бутоньєрці прожили довше, слід вибирати їх у стані бутонів, що розпустяться вже в процесі свята. Запам’ятайте: головне, щоби композиція витримала щонайменше три години палких обіймів, танців та море пристрасних поцілунків. А далі – можете зберегти її, як сімейну реліквію, що в подальшому родинному житті нагадуватиме вам момент, коли ваш чоловік став дійсно СПРАВЖНІМ чоловіком!

Категорія: Поради на весілля | Переглядів: 986 | Додав: inesa | Теги: букет для нареченоЇ, букет для нареченого | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Розділи сайту
Категорії розділу
Все про фотографію [1]
Поради на весілля [15]
0
Нравится
Архів записів
Форма входу
Пошук
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 131
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Календар
«  Лютий 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28
Друзі сайту
Камінь-Каширський відеооператор Роман Клімук