Четвер, 2024-05-02, 09:38
Вітаю Вас Гість

Реєстрація
Вхід
Головна » 2011 » Лютий » 3 » 10 Весільних НІ!

19:00
10 Весільних НІ!
   Ваше весілля - це одна з найважливіших подій у житті. Звичайно всі хотіли б щоб воно було ідеальним. І є шляхи зробити його таким. Хоч, є деякі речі, які можуть принести головний біль. Радимо вам 10 речей які не потрібно робити!


Не 1: Плануйте весілля для когось!

   Це Ваш день. Повторюйте цю фразу постійно, знову і знову, поки ви в це не повірите. Хтось буде, говорити що ви повинні або не повинні робити - ви не зважайте на те, що ви не хочете робити. Все ж таки, є дві людини, які повинні вирішувати - наречена та наречений. Так, ви мрієте, щоб всім сподобалося ваше весілля, та щоб всі провели чудово час, але ви теж повинні бути задоволені. Тому облиште очікування інших людей та сфокусуйтеся на тому, що ви хотіли б побачити на своєму весіллі.

Не 2: Запрошуйте людей, яких ви не бажаєте бачити!



  Ваше весілля - це бюджетний аукціон, вам потрібно розмістити в списку гостей всіх. Так, ваша кузина можливо скаже, що потрібно запросити ще і її кузину також, яка живе закордоном і, яку ви ніколи не бачили, але вона можливо хотіла б відвідати ваше весілля, а можливо і ні. Ви не зобов'язані запрошувати тих людей, яких ви не бажаєте бачити . Вас повинні оточувати люди, яких ви любите та поважаєте. Тож, коли складаєте список гостей - пам'ятайте про це.

Не 3: Забувайте про почуття гумору.



   Кожен хороший весільний організатор скаже, що на весіллі все не може йти по чіткому плану. Так, звичайно, є декілька таких пар в світі, що мали ідеальне весілля, під час якого кожна деталь пішла за планом, але це життя «різне стається». Зберігайте почуття гумору та позитивний настрій під час цілого дня. Дивіться і помічайте позитивні речі, навіть, якщо стається не зовсім хороше. Також, можете залучити до весілля людину, яка повністю займається плануванням весілля - ви будете почуватися впевненіше.
 
Не 4: Забудьте про їжу .

  Немає нічого гіршого за п'яну наречену. Якщо ви будете вживати алкоголь під час весілля не забувайте також і їсти добре - щоб запам'ятати кінець весілля. Пам'ятайте: на вечірку не можна йти з пустим шлунком.

Не 5: Дозволяйте гостям пити забагато.

  Потрібно стежити за тим, щоб ваші гості не вживали багато алкоголю, якщо бачите, що хтось з присутніх виходить з-під контролю, обмежте його в алкоголі. Ніщо так не зашкодить весіллю, як п'яні гості. Тут не обійдеться без бійки, розбитого посуду та сварок. Не забудьте, що якщо ви побачите когось нетверезим - прослідкуйте, щоб та людина не сідала в такому стані за кермо, а також знайдіть когось, хто б допоміг тій особі безпечно потрапити до дому.

Не 6: Забудьте подякувати всім



   Коли ви отримаєте подарунки не забудьте подякувати. Виділіть окремо час на те, щоб подякувати всім присутнім за те, що вони привітали вас та змогли розділити радість цього дня з вами.

Не 7: Забудьте підтвердити всі замовлення на весілля

  Корисно буде за декілька днів до весілля подзвонити всім, хто залучений до організації весілля, щоб впевнитись, що вони не забули, де і що повинні робити. Це дасть вам змогу знайти вихід із ситуації, якщо люди з якими ви домовились змінили плани.

Не 8: Забудьте про запасні варіанти.



  Запам'ятайте про ні N 3, про те що все спланувати не можливо. Є один шлях, щоб мінімізувати ризик таких ситуацій. Наприклад, ваш фотограф не з'явився на весіллі. На такий випадок потрібно мати запасний фотоапарат. Можливо, у вас не буде професійних фото, але багато хороших - це точно.

Не 9: Спізнюйтесь.

  Дуже важливо з'являтися всюди вчасно. На це є декілька причин. По-перше, деякі люди, які будуть працювати на вашому весіллі працюють погодинно, і це може коштувати вам дорого, якщо ви вийдете з графіка. Друге - це жорстоко заставляти гостей чекати.

Не 10: Забудьте провести гарно час!

 Після всіх планувань - день ваш. Не забудьте гарно провести час. Зустріньте всіх, кого ви хотіли побачити, та танцюйте так, як ваше серце забажає!


Категорія: Поради на весілля | Переглядів: 829 | Додав: inesa | Теги: Ваше весілля, планування весілля, поради | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Розділи сайту
Категорії розділу
Все про фотографію [1]
Поради на весілля [15]
0
Нравится
Архів записів
Форма входу
Пошук
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 131
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Календар
«  Лютий 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28
Друзі сайту
Камінь-Каширський відеооператор Роман Клімук